COMUNICAT DE PRESĂ NR. 154 16.10.2019

Clubul SCM Gloria Buzău anunță că, începând cu data de 15 octombrie 2019, prin hotărârea Comitetului Director, domnul Cristian Marian Lupu a fost numit șef al secției fotbal și antrenor coordonator.

Domnul Cristian Marian Lupu s-a născut la Buzău, în data de 30 septembrie 1978. Este căsătorit și are un copil. A fost jucător de fotbal la echipe de juniori și seniori, în anul 2001 a absolvit Academia Națională de Educație Fizică și Sport din București, iar actualmente este profesor-antrenor la Liceul Tehnologic „Henri Coandă” din Buzău. Acesta a fost antrenor al echipei naționale de minifotbal și deține licența de antrenor „A” UEFA. Până la data numirii, Cristian Marian Lupu a activat ca șef al Centrului de Copii și Juniori din cadrul clubului SCM Gloria Buzău. În momentul de față, este colaborator al Federației Române de Fotbal la departamentul de scouting și membru în comitetul executiv al Federației Române de Minifotbal.

Conducerea clubului îi urează mult succes în această nouă provocare profesională și cât mai multe victorii alături de echipa noastră.

 

Director SCM GLORIA BUZĂU,                                      

                Ion CAZAN