Debut frumos, în prima divizie, pentru voleibaliștii buzoieni

CSM ARCADA GALAȚI – SCM GLORIA BUZĂU
3-1 (21-25, 25-21, 25-18, 25-19)

Primul meci al băieților noștri în Divizia A1 a fost unul foarte bun. Echipa noastră a întâlnit, la Galați, campioana României, care a avut în lot nu mai puțin de 10 jucători străini, cu un palmares impresionant, unii dintre ei fiind  campioni ai Europei cu echipele naționale. Cei 1000 de spectatori au fost surprinși de începutul foarte bun al echipei noastre, care a câștigat primul set cu 25-21.

Setul 2, ca și celelalte, de altfel, au fost foarte echilibrate până spre final, experiența adversarilor și posibilitatea de a face numeroase schimbări, conducând la pierderea seturilor. Echipa noastră se poate mândri cu câștigarea a 83 de puncte, fapt greu de obținut de către orice formație în fața campioanei care, în curând, va lua startul în Liga Campionilor.

Echipa noastră : Liviu Rîpeanu, Bogdan Ene, Mihai Coasă (Sergiu Marinca), Alexander Szot, Tudorel Farcaș (Cristian Iosif), Stasis Liashchynskas, Hector Mata Parra.

Antrenor coordonator/Șef Secție –  Marian Boldișteanu
Antrenor Principal – Răzvan Parpală
Antrenor Secund – Georgiana Constantin
Statistician – Cornel Țiboacă

Cele mai bune rezultate : Alexander Szot – 23 puncte (22 atacuri + 1 blocaj), Bogdan Ene (9 atacuri+1 blocaj +1 serviciu), Stasis Liashchynskas (5 atacuri + 2 blocaje + 2 servicii).

Următorul joc se va disputa sâmbătă, 19 octombrie 2019, cu începere de la ora 15:00, la Sala Sporturilor „Romeo Iamandi” cu CS Universitatea Cluj.

Credit foto: Facebook Sportul Ilustrat Galați