COMUNICAT DE PRESĂ NR. 157 29.10.2019

Sport Club Municipal Gloria Buzău aduce la cunoștință faptul că începând cu data de 25 octombrie 2019, clubul a semnat contractul cu unul dintre cei mai experimentați fotbaliști români, fostul căpitan al clubului Steaua București, mijlocașul Alexandru Bourceanu, 34 de ani. Bourceanu a atins vârful carierei la Steaua București, echipă cu care a câştigat trei titluri de campion, o Cupă şi o Supercupă a României, făcând performanţă pe plan european, în Europa League şi Liga Campionilor. De asemenea, mijlocaşul are 26 de selecţii în naţionala României. De-a lungul carierei, jucătorul a mai evoluat la Dunărea Galaţi, Oţelul, Poli Timişoara, Trabzonspor și Arsenal Tula. În sezonul precedent, Bourceanu a evoluat în Liga 1, la Dunărea Călăraşi. Noua achiziție a echipei noastre a mai lucrat cu antrenorul Ilie Stan, în sezonul 2011-2012, la Steaua.

De asemenea, începând cu aceeași dată, domnul Gigi Diaconu a preluat funcția de oficial sportiv din cadrul secției fotbal, funcție rămasă vacantă după plecarea domnului Dumitru Mureșanu. Domnul Diaconu are o bogată experiență în lumea fotbalistică, în calitate de fost observator și arbitru.

Conducerea SCM Gloria Buzău le urează celor doi bun venit în marea familie a fotbalului buzoian și le dorește mult succes!

 

Director SCM GLORIA BUZĂU,                                      
Ion CAZAN