Au spart ghinionul! Gloria câştigă cu Farul şi se pregăteşte pentru alte două partide, pe teren propriu, în mai puţin de o săptămână

După o serie mai puţin bună, în care a suferit două înfrângeri în deplasare şi a terminat la egalitate o dispută pe teren propriu, SCM Gloria Buzău dă semne de revenire, dovadă fiind victoria obţinută sâmbătă, pe stadionul din Crâng, 2 la 0, cu FC Farul Constanţa.

A fost o partidă dominată de către elevii lui Ilie Stan care au întâlnit un adversar incomod şi în formă, care înaintea acestei runde completa podiumul Ligii a 2-a.
Ambele reuşite i-au aparţinut lui Dragoş Huiban.

Pentru echipa noastră urmează alte două partide pe teren propriu, marţi, de la orele 16:00, în restanţa etapei cu numărul 11, cu Politehnica Timişoara, şi sâmbătă, de la 11:00 cu Metaloglobus Bucureşti.

SCM GLORIA BUZĂU – FARUL CONSTANŢA       2-0
Stadion: Gloria (Buzău – Buzău);
►SCM Gloria Buzău: Relu Stoian – Catană, M. Ioniţă, Ghinga (cpt.), Nedelea, Bourceanu, Tucaliuc, Luptak, Val. Munteanu, Huiban, Val. Alexandru
Rezerve: Balauru – Gîţ, Ceauşel, Candrea, Ric. Mihalache, M. Constantinescu, Calu
Antrenor: Ilie Stan

►Farul: Muţiu (cpt.) – Cană, V. Lică, I. Ursu, D. Panait, Greu, Antoche, Ant. Cruceru, Kanda, I. Stoica, Al. Stoica
Rezerve: Udeanu – Mitrov, Doumbia, P. Petre, Al. Nicola, R. Zamfir, Halep
Antrenor: Ianis Zicu

Arbitru: Robert Avram (Piteşti); Asistenţi: Răzvan Mihai Dobre (Şotânga – Dâmboviţa) şi Florin Pucheanu (Ulmi – Dâmboviţa); Rezervă: Mihail Sebastian Lăstun (Râmnicu Vâlcea); Observatori: Silviu Crângaşu (Ploieşti) şi Marian Lumânare (Bucureşti).

Declarație Dragoș Huiban

Declarație Ilie Stan, antrenor principal SCM Gloria Buzău