COMUNICAT DE PRESĂ NR. 159 04.11.2019

Sport Club Municipal Gloria Buzău vă învită marți, 5 noiembrie 2019, începând cu ora 16:00, la partida de fotbal dintre SCM Gloria Buzău și ASU Politehnica Timișoara, contând pentru etapa a XI-a a Ligii a 2-a. Victoria obținută în ultimul meci acasă a ridicat moralul sportivilor, însă, și de această dată, sprijinul suporterilor este estențial.

          Pentru meciul de fotbal, SCM Gloria Buzău pune la dispoziția spectatorilor următoarele categorii de bilete:

Peluze: 5 lei; Tribuna II: 8 lei; Tribuna I: 10 lei; Tribuna 0: 15 lei. 

          Biletele se pot achiziționa luni și marți de la următoarele case de bilete:

–         Poarta principală de acces în Parcul Crâng – 2 case ( o casă deschisă luni între orele 10.00 – 18.00, cu 1 operator; ambele deschise în ziua meciului, între orele 10:00 – 16:00, cu 4 operatori)
–         Poarta 1 (Piața Crâng) – 1 casă cu 2 operatori (deschisă doar în ziua meciului, între orele 10:00 – 16:00)
–         Poarta 2 (Electrica) – 1 casă cu 2 operatori (deschisă doar în ziua meciului, între orele 10:00 – 16:00)
–         Relații Clienți sau Info Point-ul din incinta supermarketului Carrefour din Shopping City Buzău –  o casă (deschisă zilnic între orele 10.00 – 22.00).

             Biletele pot fi procurate și online, de la adresele: www.entertix.ro și www.myticket.ro, spectatorii având obligația de a se prezenta la porțile de intrare în stadion cu biletele printate, având codul de bare vizibil în bune condiții pentru a fi citit de terminalele de acces.

             Pentru îmbunătățirea desfășurării evenimentelor sportive care se vor desfășura la stadionul Municipal „Gloria” Buzău, dorim să informăm publicul asupra unui set de măsuri organizatorice necesare.

             Astfel, accesul spectatorilor în incinta stadionului se va face cu maximum 90 de minute înainte de începerea partidelor. Intrarea va fi permisă pe următoarele porți:

  • Poarta 1 (Piața Crâng) : Acces Peluza nr.1; Acces Tribuna nr.2
  • Poarta 2 (S.C. Electrica): Acces Peluza nr.2; Acces Tribuna nr.2
  • Poarta 3 (Stadion „Metalul”): Acces galeria echipei oaspete;Acces persoanele cu dizabilități
  • Poarta 4 (Pădure Crâng): Acces Peluza nr.1; Acces Tribuna nr.0; Acces Tribuna VIP nr.1; Acces Tribuna VIP nr.2; Acces Presă (numai pe baza ecusonului de acreditare de culoare albastră); Acces galeria echipei gazdă.            

           Copiii cu vârsta mai mică de 10 ani au accesul gratuit în stadion. Este obligatoriu ca aceștia să fie însoțiți de un adult.        

Vă așteptăm în număr cât mai mare pentru a ne încuraja și pentru a ne susține echipa de suflet!

Veniți, dacă ne iubiți!         
Hai Buzău, Buzău!

Director SCM GLORIA BUZĂU,
Ion CAZAN