Gloria rămâne neînvinsă și după meciul cu liderul

SCM Gloria Buzău a întâlnit duminică dimineață una dintre cele mai puternice echipe din Liga Florilor, lidera SCM Râmnicu Vâlcea. Partida a fost una extrem de echilibrată, timp de 60 de minute cele două echipe oferind un adevărat spectacol celor peste 2000 de spectatori prezenți în tribunele Sălii Sporturilor „Romeo Iamandi” din Buzău.

Deși la pauză tabela de scor arăta 12-14 în favoarea oaspeților, în final rezultatul a fost 26-26. Mai mult ca oricând, publicul a demonstrat cât de importantă este, pentru comunitate, echipa buzoiană, acesta fiind, indiscutabil, al optulea jucător din teren. Forța publicului și a terenului propriu au făcut și de această dată ca fetele noastre să fie de neînvins acasă.

Formația oaspete s-a dovedit, însă, a fi un adversar redutabil. Le urăm celor de la Vâlcea ca în Cupele Europene să aibă parte de arbitrajul pe care l-a avut duminică Gloria Buzău.

Pentru echipa noastră au înscris Ana Maria Iuganu (5 goluri), Andreea Rotaru (5), Raluca Petruş (5) Alina Ilie (4), Alexandra Subţirică-Iovănescu (4), Oana Apetrei (2), Carmen Stoleru (1).

Următorul meci disputat de formația buzoiană va avea loc marţi, 7 ianuarie 2020, cu începere de la ora 17:00, atunci când în Sala Sporturilor va ajunge ocupanta locului 11 în Liga Florilor, CSM Slatina.

Foto: Liviu PK Stoica