Înfrângeri în ultimele două amicale din Antalya

SCM Gloria Buzău a încheiat stagiul de pregătire din Antalya cu alte două partide de verificare, ambele pierdute. 0 la 3 cu danezii de la BK Fremad Amager şi 0 la 2 cu FC Samgurali Tskhaltubo din Georgia.

Chiar dacă ambele jocuri au fost dominate de elevii lui Ilie Stan, greşelile individuale şi lipsa de concentrare a acestora în unele momente au făcut ca adversarii să marcheze la singurele lor ocazii importante.

Mai mult, în ultimul meci, din cauza jocului foarte dur al georgienilor, mai mulţi buzoieni au luat drumul “infirmeriei”, centralul acordându-le celor de la Samgurali nu mai puţin de 9 cartonaşe galbene.

În altă ordine de idei, SCM Gloria Buzău revine astăzi în ţară, luni fiind programată reunirea lotului în vederea pregătirii reluării Ligii 2, pe 22 februarie. Cum Sportul Snagov este ca şi retrasă din campionat, elevii lui Ilie Stan vor disputa la această dată o partidă de verificare, primul meci oficial din acest an fiind cel cu Universitatea Cluj, pe 29 februarie, pe teren propriu.

Revenind la amicalul cu Samgurali Tskhaltubo, tehnicienii buzoieni a trimis în teren următorii jucători: Relu Stoian – Răzvan Catană (Alexandru Gîţ 57’), Dragoş Ceauşel, Călin Tudose, Gabriel Nedelea (34’ Ionuţ Baboi), David Stăiculescu, Mihai Savin (44’ Cosmin Tucaliuc), Dragoş Huiban (46’ Ciprian Perju), Valentin Munteanu (Matei Constantinescu 80’), Adrian Stoica, Iulian Roşu.

Mai multe detalii despre cantonamentul din Antalya și pregătirea pentru reluarea Ligii a 2-a puteți afla în conferința de presă susținută de către antrenorul principal al echipei de fotbal, domnul Ilie Stan, marți, 18 februarie 2020, începând cu ora 14:00.