Început de toamnă cu rezultate frumoase pentru sportivii Gloriei

Se anunță vremuri mai bune pentru sportul românesc! Majoritatea secțiilor clubului nostru și-au reluat nu doar antrenamentele, ci au reînceput să simtă și emoția și adrenalina competițiilor sportive.

Una dintre cele mai mari bucurii oferite suporterilor buzoieni a venit din partea echipei feminine de handbal, care s-a clasat pe locul III, în Cupa României FAN Courier, învingând cu scorul de 22-17, CS Rapid București, în finala mică a competiției.

Sfârșitul de săptămână a adus rezultate bune și echipei masculine de tenis de masă. Dragoș Oprea, Gabriel Poștoacă și Iulian Soare au reprezentat SCM Gloria Buzău, la Izvorani, unde s-a desfășurat Returul Diviziei A Masculin pe Echipe Seniori. Cu 5 victorii și 2 înfrângeri, băieții noștri au ocupat un meritoriu loc III în a doua serie valorică.

Tot la Izvorani, între 7 și 9 septembrie se va desfășura și Returul Diviziei A Feminin pe Echipe Seniori, unde vor participa, din partea clubului buzoian, Daniela Bîrzoi, Codruța Dranca și Luiza Popescu.

După o lungă perioadă care i-a ținut departe de competiții, sportivii secției Modelism au revenit la prima dragoste, zborul.

Sâmbătă, 5 septembrie 2020, s-a desfășurat, în Prahova, Campionatul Național de Aeromodele Radiocomandate, competiție la are sportivii buzoieni au obținut următoarele rezultate:

Clasa R.E.S.
LOC I, echipe – SCM Gloria Buzău (Mihai Stânean și Alexandru Georgescu)
LOC II, individual – Mihai Stânean

Clasa optimist electric
LOC III, individual – Mihai Stânean
LOC III, echipe – SCM Gloria Buzău (Mihai Stânean și Alexandru Georgescu)

Mihai Stânean (stânga) și Alexandru Georgescu