COMUNICAT DE PRESĂ NR. 203 08.09.2020

În atenţia mass-media!

Sport Club Municipal Gloria Buzău dorește să informeze toți reprezentanții mass-media care doresc să participe la meciul de fotbal dintre SCM Gloria Buzău și AS FC Universitatea Cluj, disputat pe teren propriu, în data de 13 septembrie, cu începere de la ora 14:30, că trebuie să confirme prezența până vineri, 11 august 2020, pe e-mail, la adresa secretariatscmgb@gmail.com, în atenția Biroului de Presă al SCM Gloria Buzău.

Conform ordinelor comune ale ministrului Tineretului și Sportului și ministrului Sănătății nr. 780/1432/2020 și 978/1442/2020, numărul de locuri destinate presei la o astfel de competiție în aer liber sunt limitate, iar toți reprezentanții mass-media care participă la meci trebuie să declare că sunt de acord să respecte normele de igienă și să se supună examenelor medicale.

Accesul în incinta stadionului se va face pe la tribuna oficială, fiecare reprezentant mass-media având obligaţia să poarte mască de protecţie şi, în acelaşi timp, să respecte distanţarea fizică la masa presei, urmând normele în vigoare.

Din păcate, zona de lucru media și zona mixtă vor fi închise și, prin urmare, atât conferința de presă de după joc, cât și interviurile de la zona mixtă, nu vor mai avea loc. Declarațiile de la sfârșitul jocului vor fi oferite doar deținătorilor de drepturi TV, la flash interviuri.

 

 Director SCM GLORIA BUZĂU,                                      
                Ion CAZAN