Gloria „coboară” de la Monteoru, pentru amicalul cu Oţelul Galaţi

Două antrenamente zilnice, dintre care unul în sala de forţă, iar apoi recuperare. Acesta a fost programul de până acum al elevilor lui Ilie Stan, în cantonamentul de la Monteoru.

Cunoscut ca fiind un antrenor care pune accentul pe pregătirea fizică, Ilie Stan este convins că echipa va arăta aşa cum trebuie, la startul campionatului.

„Da, sunt un antrenor care insistă pe pregătirea fizică. Condiţia fizică, coroborată cu calitatea jucătorului, face ca lucrurile să meargă perfect. Veţi vedea rezultate de pe urma unei astfel de combinaţii la meciuri.

A fost o săptămână în care i-am solicitat mai mult decât de obicei pe băieţi şi chiar au răspuns bine la ceea ce le-am cerut. Au răspuns, nu sută la sută, o sută douăzeci la sută şi asta nu face decât să mă bucure.

Este o perioadă grea, din care trebuie să scoatem maximum. Acesta este rostul unui cantonament, iar într-o astfel de perioadă rolul meu este să le creez condiţii de pregătire cât mai bune. Repet, sunt foarte mulţumit de atitudinea băieţilor şi implicarea acestora. Urmează antrenamentele specifice pregătirii tehnico-tactice şi meciuri de verificare”.

Echipa noastră îşi va întrerupe marți perioada de pregătire montană, însă doar pentru o zi, când se va deplasa la Galaţi, pentru confruntarea amicală cu Oţelul, partidă programată pentru ora 11:30.

Elevii lui Ilie Stan vor reveni la Monteoru, unde vor sta până vineri, 29 ianuarie 2021, în ultima zi urmând să dispute un alt meci amical, în compania celor de la Astra 2, ora şi locaţia nefiind încă stabilite.