Ilie Stan după egalul cu Rapid: „Trebuia să câştigăm acest joc. Dar nu avem ce să facem!”

SCM Gloria Buzău a terminat la egalitate, scor 0 la 0, duelul de pe teren propriu, în faţa celor de la FC Rapid Bucureşti, într-o partidă care a deschis etapa cu numărul 17 a Ligii secunde la fotbal. Cu patru noutăţi în primul unsprezece faţă de partida de la Timişoara, echipa pregătită de Ilie Stan a avut o primă repriză foarte bună. Vîrtej, Ciprian Petre (în două rânduri) şi Chică-Roşă au avut cele mai importante şanse de a marca pentru echipa noastră.

Într-o repriză secundă în care partida şi-a pierdut din ritm în prima sa parte şi în care tehnicianul Ilie Stan a forţat victoria, după ce i-a aruncat în luptă pe Poştoarcă, Roşu, Andronic, Iurcu şi Nedelea, jocul echipei din Crâng a devenit mai ofensiv, dar scorul a rămas la fel ca în startul disputei, 0 la 0. Ocazia lui Vârtej, din prelungiri, fiind singura şansă a Gloriei de a lua cele trei puncte.

„Trebuia să câştigăm acest joc. Dar nu avem ce să facem. Eu, cel puţin, vreau să îmi felicit jucătorii pentru determinarea de care au dat dovadă. Dar ştiţi cum este, noi îi pregătim până la 30 de metri, de acolo trebuie să vină luciditatea şi inteligenţa lor”, a declarat la finalul jocului Ilie Stan.

 

SCM GLORIA BUZĂU – FC RAPID BUCUREŞTI 0-0


SCM Gloria Buzău:
 Relu Stoian – Sergiu Pîrvulescu, Daniel Vîrtej, Ciprian Perju, Călin Toma – Paul Pațurcă (Gheorghe Andronic 81′), Cristian Balgiu, Ciprian Petre (Iulian Roșu 62′) – Cristian Ciobanu (Cristian Poștoarcă 81′), Adi Chică-Roșă (Maxim Iurcu 68′), Cosmin Tucaliuc (Gabriel Nedelea 81′)
Rezerve neutilizate: Rareş Șerban – Gheorghe Anton, Claudiu Ionescu-Racoviţeanu, Constantin Stoica.
Antrenor: Ilie Stan