Ilie Stan, după victoria cu Slobozia: „Jocul a fost bun, cu o atitudine foarte bună a jucătorilor şi cu dorinţa lor de a câştiga toate cele trei puncte”

SCM Gloria Buzău a dispus sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 2 la 0, de AFC Unirea 04 Slobozia, partidă programată în cadrul etapei cu numărul 18, a eşalonului secund la fotbal. Primul gol a fost marcat de Tucaliuc, în minutul 7, care a transformat un penalty scos de Ciobanu, iar tabela a fost închisă, în repriza secundă, de Paţurcă, în minutul 63.

Pentru echipa noastră, urmează jocul din deplasare, cu FC Metaloglobus București, sâmbătă, 13 martie 2021, de la ora 11:00.

„Nu, nu pot spune că am spart gheaţa, pentru că am jucat bine şi cu Rapidul, ne-am creat ocazii, însă nu am reuşit să marcăm. Am făcut-o cu Slobozia, de două ori, dar iar am ratat prea uşor şi alte oportunităţi. Jocul a fost bun, cu o atitudine foarte bună a jucătorilor şi cu dorinţa lor de a câştiga toate cele trei puncte.

Acum ne gândim la meciul cu Metaloglobus, unul greu, în condiţiile în care se joacă pe sintetic. Dar, cu o pregătire foarte bună în această săptămână, cu aceeaşi atitudine pozitivă ca în ultimele două  partide şi cu un angajament total din punct de vedere fizic, tehnic şi tactic, vom reuşi să câştigăm.

Mai sunt două partide de disputat în campionatul regular şi vom juca la fel cum am făcut-o şi până acum pe teren şi sper să scoatem maximum din aceste dispute, iar la final, jocul rezultatelor va decide cine merge în play-off sau în play-out”, a declarat, la finalul partidei cu Unirea Slobozia, Ilie Stan, antrenorul principal al grupării din Crâng.

Liga a 2-a / Etapa 18 / 6 martie 2021 / Stadionul „Gloria” – Buzău

SCM Gloria Buzău – AFC Unirea 04 Slobozia 2-0 (1-0)

Au marcat: Tucaliuc (min. 7 – pen.), Paţurcă (min. 63)
SCM Gloria Buzău: Relu Stoian – Sergiu Pîrvulescu, Daniel Vîrtej, Ciprian Perju, Călin Toma, Cristian Balgiu, Paul Pațurcă, Cristian Ciobanu, Cosmin Tucaliuc, Adi Chică-Roșă, Ciprian Petre (cpt.)
Au mai jucat: Gabriel Nedelea, Iulian Roşu, Maxim Iurcu, Cristian Poştoarcă, Gheorghe Andronic.
Rezerve: Rareş Șerban – Claudiu Ionescu Racoviţeanu, Constantin Stoica, Mădălin Socol.

Antrenor: Ilie Stan