Duș rece pentru Gloria, în deplasarea de la Metaloglobus

SCM Gloria Buzău a fost învinsă sâmbătă, la Bucureşti, de FC Metaloglobus, cu scorul de 1 la 5. Pentru elevii lui Ilie Stan a fost cea mai drastică înfrângere din actuala stagiune.

Din păcate, putem spune că un moment important al meciului de la Bucureşti poate fi considerat cel din minutul 30, când, la scorul de 1 la 1, Paţurcă a ratat un penalty obţinut de Tucaliuc, decarul nostru fiind şi cel care reuşise să egaleze, cinci minute mai devreme.

Toate aceste evenimente s-au petrecut pe fondul unui joc bun al Gloriei, însă, aşa cum avea să se dovedească şi în partea a doua a jocului, apărarea a lăsat de dorit, aproape toate oportunităţile adversarilor la poarta noastră fiind fructificate şi pe tabelă. Un duş rece pentru formaţia din Crâng, peste care se doreşte a se trece cât mai repede.

Sâmbătă, 20 martie 2021, de la ora 11:00, SCM Gloria Buzău va întâlni, în ultimul meci al campionatului regulat, CS Pandurii Lignitul Târgu Jiu.

Metaloglobus București – SCM Gloria Buzău 5-1 (2-1) 

Au marcat: Botic (8), Herea (47, 55-penalty), Mendes (35,57), respectiv Tucaliuc  (25)
SCM GLORIA: Relu Stoian – Sergiu Pârvulescu, Daniel Vîrtej, Ciprian Perju, Cristian Balgiu, Călin Toma, Paul Pațurcă, Cristian Ciobanu, Cosmin Tucaliuc, Adi Chică-Roșă, Ciprian Petre.  Au mai intrat: Iulian Roșu, Sebastian Ghinga, Constantin Stoica, Cristian Poştoarcă și Maxim Iurcu. Antrenor: Ilie Stan

(Foto: facebook.com/fcmetaloglobusbucuresti)