COMUNICAT DE PRESĂ NR. 220 26.08.2021

În urma Hotărârii nr. 9 din data de 26.08.2021, Comitetul Director al Sport Club Municipal Gloria Buzău anunță suporterii echipei de handbal feminin că, începând cu data de 27.08.2021, se pun în vânzare abonamentele pentru meciurile desfășurate pe teren propriu, în sezonul competițional 2021-2022 al Ligii Florilor MOL, în Cupa României FAN Courier și în Cupa EHF European League 2021/2022.

Prețul abonamentelor este 350 LEI.

Pensionarii și studenții vor putea achiziționa abonamente cu 50% reducere, la prețul de 175 LEI, în limita locurilor disponibile. 

Abonamentele se vând doar pentru sectorul E.

Abonamentele pot fi procurate doar online, de la adresele: www.entertix.ro și www.myticket.ro. Acestea pot fi ridicate de la casele de bilete, amplasate în vecinătatea Sălii Sporturilor, cu o zi înainte de primul meci desfășurat acasă, sau pot fi expediate, contra cost, prin curier.

Pentru a beneficia de reducerea de 50%, la ridicarea abonamentului de la casele de bilete, pensionarii și studenții trebuie să prezinte actul de identitate și fotocopie după cuponul de pensie, respectiv legitimația de student, vizată la zi. 

De asemenea, Sport Club Municipal Gloria Buzău va pune la dispoziția spectatorilor bilete pentru meciurile desfășurate în Sala Sporturilor „Romeo Iamandi”, astfel:

  • 40 LEI, partidele din Cupele Europene;
  • 30 LEI, partidele cu echipele clasate pe locurile 1 – 8 (CSM București, CS Minaur Baia Mare, SCM Rm. Vâlcea, CS Măgura Cisnădie, CS Rapid, CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud, HC Dunărea Brăila);
  • 20 LEI, celelalte partide de handbal.

Pentru prima partidă desfășurată acasă, cu CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud, biletele se vor pune în vânzare după stabilirea certă a datei, în funcție de decizia Federației Române de Handbal.

Copiii cu vârsta de până la 16 ani au acces gratuit în baza certificatului de naștere (copie), a carnetului de elev sau a cărții de identitate. Însoțitorii copiilor, ce depășesc vârsta de 16 ani, vor plăti biletul de acces la respectiva competiție, iar copiii vor avea bilete gratuite pentru locurile din imediata vecinătate. Locurile rezervate acestora vor fi în sectorul „D”, în limita locurilor disponibile. 

Persoanele cu dizabilități și persoanele cu vârsta peste 70 de ani vor avea accesul gratuit, în limita locurilor disponibile, în baza actului de identitate.

Accesul în Sala Sporturilor „Romeo Iamandi” se va face doar pe baza abonamentului sau a biletului de acces, însoțite OBLIGATORIU de actul de identitate.

Pot participa la evenimentele sportive în spații închise persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2. În conformitate cu ORDINUL nr. 535/1.505/2021, minorii sunt exceptați de la obligația testării.

Purtarea măștii de protecție este obligatorie pentru toți spectatorii, pe toată durata desfășurării competițiilor.

În eventualitatea în care Federația Română de Handbal hotărăște desfășurarea competițiilor sub formă de turneu, toți suporterii care și-au achiziționat abonamente vor primi înapoi contravaloarea sumei, pentru meciurile nedisputate.

Desfășurarea competițiilor sportive în Sala Sporturilor „Romeo Iamandi” din Buzău este permisă cu participarea publicului până la 75 % din capacitatea maximă a sălii. Dacă Ministerul Tineretului și Sportului, Ministerul Sănătății și Federația Română de Handbal vor modifica acest procentaj, clubul nostru va anunța modificările în timp util.

Competițiile sportive se pot desfășura cu participarea spectatorilor peste 75% din capacitatea maximă a spațiului și până la capacitatea maximă a spațiului, doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2, pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, în condițiile stabilite prin ordinul comun al ministrului tineretului și sportului și al ministrului sănătății, emis în temeiul art. 43 și al art. 71 alin. (2) din Legea nr. 55/2020, cu modificările și completările ulterioare.

Fiți alături de echipa noastră! Hai Buzău, Buzău!

Conducerea clubului
SCM GLORIA BUZĂU