Precizări privind achiziția abonamentelor la meciurile de handbal feminin de către pensionari și studenți

ANUNȚ PUBLIC

Precizări privind achiziția abonamentelor la meciurile de handbal feminin de către pensionari și studenți

Începând cu data de 27.08.2021, s-au pus în vânzare abonamentele pentru meciurile desfășurate pe teren propriu, în sezonul competițional 2021-2022 al Ligii Florilor MOL, în Cupa României FAN Courier și în Cupa EHF European League 2021/2022.

Prețul standard al abonamentelor este de 350 LEI.
Pensionarii și studenții vor putea achiziționa abonamente cu 50% reducere, la prețul de 175 LEI, în limita locurilor disponibile.

Abonamentele pot fi procurate doar online, de la adresele: www.entertix.ro și www.myticket.ro. Acestea pot fi ridicate de la casele de bilete, amplasate în vecinătatea Sălii Sporturilor, cu o zi înainte de primul meci desfășurat acasă, sau pot fi expediate, contra cost, prin curier.

Pași de urmat în vederea procurării abonamentului de către pensionari și studenți:

  1. Solicitanții vor accesa site-urile mai sus menționate, unde își vor rezerva locul dorit, în sectorul E.
  2. Solicitanții vor achita online, prin card bancar, contravaloarea de 175 lei a abonamentului.
  3. După finalizarea tranzacției bancare, firma de ticketing va trimite un e-mail solicitantului, prin care va cere dovada statutului de pensionar sau student.
  4. În momentul în care firma de ticketing va primi dovada solicitată, va printa abonamentul și îl va expedia, conform opțiunii solicitantului, prin curier sau la casa de bilete, de unde va putea fi ridicat în baza numărului comenzii emis de firma de ticketing.
  5. Dacă nu se va face dovada calității de pensionar sau student, firma de ticketing va anula rezervarea și va returna contavaloarea abonamentului.

 

Conducerea clubului
SCM GLORIA BUZĂU