COMUNICAT DE PRESĂ NR. 221 30.08.2021

Sport Club Municipal Gloria Buzău are marea bucurie să vă invite vineri, 03.09.2021, cu începere de la ora 18:00, la primul meci al echipei feminine de handbal, desfășurat pe teren propriu, în sezonul competițional 2021-2022 al Ligii Florilor MOL, când echipa noastră va întâlni CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud.

Pentru partida de vineri, clubul pune la dispoziție bilete la prețul de 30 de lei. Acestea pot fi achiziționate online, de la adresele: www.entertix.ro și www.myticket.ro sau de la următoarele case de bilete:

– Sala Sporturilor „Romeo Iamandi” – 1 casă (deschisă joi între orele 10:00 – 18:00, cu 1 operator și vineri, între orele 10:00 – 18:00, cu 2 operatori).

– Ghișeul Relații Clienți sau Info Point-ul din incinta supermarketului Carrefour din Shopping City Buzău –  1 casă (deschisă, începând cu 31 august 2019, între orele 10:00 – 22:00) și în librăria Cărturești, din Aurora Mall.

Copiii cu vârsta de până la 16 ani au acces gratuit, în limita locurilor disponibile, în baza certificatului de naștere (copie), a carnetului de elev sau a cărții de identitate. Însoțitorii copiilor, ce depășesc vârsta de 16 ani, vor plăti biletul de acces la respectiva competiție, iar copiii vor avea bilete gratuite pentru locurile din imediata vecinătate. Locurile rezervate acestora vor fi în sectorul „D”, rândurile 10, 11 și 12.

Sportivii legitimați la orice club sportiv din municipiul Buzău vor avea acces gratuit, în limita locurilor disponibile, în sectorul D, rândul 3, în baza legitimației de sportiv, vizată pe anul în curs. Biletele gratuite vor putea fi ridicate de la casele de bilete, conform programului menționat mai sus. 

Persoanele cu dizabilități și persoanele cu vârsta peste 70 de ani vor avea accesul gratuit, în limita locurilor disponibile, în baza actului de identitate, în sectorul F, rândurile 1 și 2. Biletele gratuite vor putea fi ridicate de la casele de bilete, conform programului menționat sus. 

Accesul în Sala Sporturilor „Romeo Iamandi” se va face respectând legislația în vigoare, pe baza abonamentului sau a biletului de acces, însoțite OBLIGATORIU de actul de identitate.

 Pot participa la evenimentele sportive în spații închise persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2. În conformitate cu ORDINUL nr. 535/1.505/2021, minorii sunt exceptați de la obligația testării.

 Purtarea măștii de protecție este obligatorie pentru toți spectatorii, pe toată durata desfășurării competițiilor.

 Pentru a veni în sprijinul suporterilor, SCM Gloria Buzău va amplasa, în fața Sălii Sporturilor, începând cu ora 15:00, un punct medical autorizat, care, în baza biletului de acces sau a abonamentului pentru sezonul competițional în curs, va efectua teste rapide antigen (certificate), la prețul de 20 de lei.

 Fiți alături de echipa noastră! Hai Buzău, Buzău!

 

Conducerea clubului
SCM GLORIA BUZĂU