Zi istorică pentru handbalul buzoian

La sfârșitul săptămânii trecute s-a scris istorie pentru Buzău, în Sala Sporturilor din Brăila! Fetele lui Aurelian Roșca au adus acasă atât Cupa României FAN Courier, cât și Supercupa României!

Finala disputată la Brăila nu a fost un simplu meci, ci o adevărată lecție de handbal oferită de două echipe foarte puternice. În final, Buzăul a dovedit o mai mare concentrare și forță, învingând CSM București cu scorul de 35-29 (17-15).

Aseară, în piața Dacia, din fața Primăriei Municipiului Buzău, fetele au sărbătorit acest eveniment extrem de important pentru handbalul buzoian, alăuri de publicul care le este mereu alături, de domnul primar Constantin Toma, domnii viceprimari Oana Matache și Ionuț Apostu, domnul președinte al comitetului director al SCM Gloria Buzău, Cristian Ceaușel și domnul director al SCM Gloria Buzău, Ion Cazan.

Mulțumiri tuturor pentru susținere, apreciere și devotament, iar fetelor le urăm încă o dată, felicitări și multă baftă în sezonul competițional 2021 – 2022 din Liga Florilor MOL!

Foto: Florin Mușetoiu