COMUNICAT DE PRESĂ NR. 243 03.10.2022

Sport Club Municipal Gloria Buzău are plăcerea să vă invite sâmbătă, 8 octombrie 2022, începând cu ora 18:00, la partida de handbal feminin din Cupa EHF European League Women, desfășurată la Sala Sporturilor „Romeo Iamandi”, când echipa noastră va întâlni formația BM Costa del Sol Málaga, în turul al doilea al competiției europene.

Pentru partida de sâmbătă, clubul pune la dispoziție bilete la prețul de 40 de lei. Acestea pot fi achiziționate online, de la adresele: www.entertix.ro și www.myticket.ro sau de la următoarea casă de bilete, în funcție de numărul de bilete disponibile:

Sala Sporturilor „Romeo Iamandi” – 1 casă (deschisă sâmbătă, 08.10.2022, între orele 10:00 – 18:00).

Abonamentele emise pentru meciurile din Liga Florilor MOL sunt valabile și pentru partidele din Cupa EHF European League Women.

Copiii cu vârsta de până la 16 ani au acces gratuit, în limita locurilor disponibile, în baza certificatului de naștere (copie), a carnetului de elev sau a cărții de identitate. Însoțitorii copiilor, ce depășesc vârsta de 16 ani, vor plăti biletul de acces la respectiva competiție, iar copiii vor avea bilete gratuite pentru locurile din imediata vecinătate. Locurile rezervate acestora vor fi în sectorul „D”, rândul 12.

Sportivii legitimați la orice club sportiv din municipiul Buzău vor avea acces gratuit, în limita locurilor disponibile, în sectorul D, rândul 13, în baza legitimației de sportiv, vizată pe anul în curs. Biletele gratuite vor putea fi ridicate de la casele de bilete, conform programului menționat mai sus.

Persoanele cu dizabilități și persoanele cu vârsta peste 70 de ani vor avea accesul gratuit, în limita locurilor disponibile, în baza actului de identitate, în sectorul F, rândurile 1 și 2. Biletele gratuite vor putea fi ridicate de la casa de bilete de la Sala Sporturilor, conform programului menționat mai sus.

Fiți alături de echipa noastră! Hai Buzău, Buzău!

 

  Director SCM Gloria Buzău,
            Ion CAZAN