Dragoş Ceauşel, dublă şi trei puncte pentru Gloria, la Fălticeni

Sunt în grafic. Aşa se poate spune după victoriile pe care elevii lui George Timiş le-a obţinut în mai puţin de o săptămână. În acelaşi timp, obiectivul acestora de a rămâne neînvinşi până la finalul campionatului este aproape îndeplinit.

Miercuri, 8 mai, într-o nouă etapă intermediară, „roş-albaştrii” sau deplasat la Fălticeni, pentru disputa cu Şomuz din localitate. Şi de această dată buzoienii au reuşit să se impună graţie dublei reuşite de Dragoş Ceauşel (min. 14, 18). Să menţionăm faptul că echipa noastră a evoluat în inferioritate numerică din minutul 49, atunci când Drăguţ a văzut al doilea galben şi implicit pe cel roşu. Echilibrul a fost restabilit însă cu zece minute înainte de final, goalkeeperul moldovean oprind cu mâna în afara propriului careu o situaţie în care Gloria putea să îşi majoreze avantajul.

La Fălticeni, George Timiş i-a trimis în teren pe: Gurău – Drăguţ, Ceauşel, Botea, Androne (Rus), Enescu, Danciu, Velisar (Asăvoaei), Roman (Oprea), Catană, Truţă (Mihalache).

Pentru “roş-albaştrii” urmează partida de sâmbătă cu CSM Focşani, ultima a sezonului de pe teren propriu.