Comunicat de presă nr. 197 04.06.2020

Vești bune pentru handbalistele clubului nostru!

 Sport Club Municipal Gloria Buzău are marea bucurie să anunțe reluarea antrenamentelor în cadrul secției handbal a clubului nostru. Fetele au efectuat ieri primele ședințe preparatorii, în aer liber, pe stadionul municipal „Gloria”. Antrenamentele au avut loc în condiţii de siguranţă, conform măsurilor impuse prin ordinul comun al Ministerului Tineretului și Sportului și al Ministerului Sănătății, transpuse într-un plan de măsuri propriu.

Astfel, pregătirea sportivelor se va desfășura în mod individual sau în grupuri de cel mult patru persoane, numai în interiorul stadionului municipal „Gloria”. Zilnic, medicul clubului va efectua un triaj epidemiologic la intrarea în incinta stadionului, ce va include fișe pentru sportive și staff (aceste fișe vor înregistra temperatura, dacă există simptome de tuse, dureri în gât, dificultăți în a respira, etc.)

Pe parcursul antrenamentului, sportivele și antrenorii trebuie să păstreze o distanță de siguranță (cel puțin doi metri în perioada de repaos și cel puțin șase metri în perioada de activitate intensă).

La locul de antrenament, clubul a luat măsuri de asigurare a materialelor de igienizare și/sau dezinfectare a mâinilor, materialelor de antrenament și a echipamentului sportiv.

De asemenea, accesul spectatorilor în incinta stadionului nu este permisă.

 

Director SCM GLORIA BUZĂU
             Ion CAZAN