Ciprian Petre a revenit în Crâng

Împrumutat un sezon la CSM Focşani, Ciprian Petre revine la gruparea din Crâng, acesta urmând să se pregătească sub îndrumarea lui Ilie Stan în ultimul an de contract cu SCM Gloria Buzău. Experienţa buzoianului poate ajuta clubul să-și îndeplinească obiectivele propuse pentru noul sezon competițional.

Rep.: Cum vezi revenirea ta în Crâng, după un an la Focșani?
Ciprian Petre: Nu a fost o perioadă care să mă satisfacă. Chiar dacă o voi trece cu vederea, tot va rămâne în CV-ul meu. Dar, am ajuns la maturitate şi pot trece mai uşor peste momentele de acest gen.
          Cât despre revenirea mea, o fac cu mare plăcere, cu mult entuziasm şi cu inima deschisă, la fel ca atunci când am ajuns la Gloria. Pentru mine urmează o nouă etapă, o nouă provocare. În primul rând, vreau să mă pregătesc cât mai bine şi să ajut echipa să obţină rezultatele propuse.
           În funcţie de randamentul pe care o să îl dau la antrenamente, vor apărea şi rezultatele. Indiferent de timpul pentru care va fi nevoie de mine, fie el un minut, o repriză, un meci, decizia va aparţine doar staff-ului tehnic. Eu unul, ca jucător profesionist, cu experienţa pe care o am, voi da tot ce am mai bun din mine.

Rep.: Fiind ultimul an de contract, te gândeşti la retragere şi implicit continuarea colaborării cu Gloria sub altă formă?
Ciprian Petre: Asta a fost şi ideea când am semnat cu SCM Gloria Buzău. Să îmi continui activitatea în cadrul clubului, fie ca antrenor la Centrul de Copii şi Juniori sau sub altă formă, dar „în iarbă”. În primul rând, îmi doresc să împărtăşesc din experienţa mea de fotbalist.

Rep.: Ce aştepţi de la publicul spectator, odată cu revenirea ta?
Ciprian Petre: Nu cred că revenirea mea va influenţa, într-o oarecare măsură, prezenţa publicului la stadion. Sezonul trecut, atât cât a durat el, am fost în tribună la aproape toate meciurile, cred că am lipsit doar la două sau trei, şi am văzut că oamenii sunt alături de fenomenul fotbalistic în număr foarte mare. Buzoienii sunt iubitori de fotbal, iar, dacă sunt şi rezultate, atunci prezenţa acestora pe stadionul din Crâng este indubitabil mai mare. Cu Ciprian Petre sau fără, echipa este a Buzăului şi trebuie să o susţină. Sper ca şi autorităţile să înţeleagă faptul că fotbalul nu se poate juca fără spectatori. Era o replică, „Viaţa bate filmul!”. Haideţi să ne gândim altfel, „Viaţa bate virusul!”.